Visningsstädning Stockholm

Om du ska sälja din bostad är det viktigt att du visar upp den i ett rent och fräscht skick. Inte minst om du säljer i storstäder som Stockholm där kundkretsen kan vara petigare. Många städar och fixar själva inför en eventuell visning. Men om du vill ha det där lilla extra för att få ett så bra säljresultat som möjligt så är visningsstädning i Stockholm att rekommendera.

Det finns många städföretag som erbjuder visningsstädning i Stockholm, det gäller bara att hitta rätt. Målet med visningsstäd är att få en känsla av nybygge och att du tagit väl hand om bostaden. Få saker är så viktiga som det första intrycket av hur rent hemmet är.

Hitta visningsstädning i Stockholm

De flesta städföretag i Stockholm erbjuder också visningsstädning inför försäljningar. Det finns en djungel av städföretag så det gäller att kunna botanisera och hitta rätt. Nedan listas ett par städföretag som erbjuder visningsstädning i Stockholm och som du kan anlita om du söker det där lilla extra inför visningen.

Julias Städservice

Julias Städservice erbjuder visningsstäd i Stockholm och har lång erfarenhet av inom städbranschen. Som kund kan du vara säker på att du lämnat över städningen till erfarna och skickliga utförare. De ser till att ditt hem presenteras på bästa möjliga vis och i ett klanderfritt skick.

Priserna varierar beroende på storleken på din bostad. Men priset är från ca 1200 kronor efter RUT-avdrag. Om du har en stor lägenhet kan det landa på närmare det dubbla. Inga dolda avgifter. Städmaterial är inkluderat i priset, liksom ansvarsförsäkring. Företaget erbjuder även 3 dagars nöjd-kund-garanti på all städning.

Boka här

HomeMaid

HomeMaid hjälper dig att skapa det där lilla extra inför din visning. Med en högkvalitativ städning kan visningen bli mer lyckad än någonsin. De utför städningen utifrån en gedigen checklista så att inga detaljer missas. Omfattningen är i form av en storstädning så att helhetsintrycket kan bli riktigt fräscht.

Du har även möjlighet att lägga till fönsterputs som en extra tjänst i samband med visningsstädningen. Det hjälper att visa din lägenhet eller ditt hus från sin bästa sida. Företaget står för allt städmaterial och all utrustning som krävs. Priset varierar beroende på bostadens storlek och eventuella extratjänster.

Boka här

Nox

Nox erbjuder en noggrann städning av din bostad för bästa möjliga resultat vid visningen. En grundlig städning av alla områden görs så att du inte behöver oroa dig för att bostaden inte ser ut som ny. All städning görs med kvalitetsgaranti. Företaget använder endast miljövänliga material och produkter för att värna både ditt hem och miljön.

Priserna varierar beroende på bostadens storlek men du får alltid ett fast pris innan arbetet påbörjas. Inga dolda avgifter. Om du anlitat Nox att sköta din visningsstädning så får du 10 procent rabatt på din flyttstädning hos Nox.

Boka här

Total Rent

Total Rent hjälper dig att ”lyfta” intrycket av din bostad vid visning och försäljning. Med en högkvalitativ och noggrann flyttstädning behöver du inte oroa dig för en bostad som inte är fräsch när spekulanterna kommer. Visningsstädningen görs i form av en grundlig storstädning för bästa möjliga resultat.

Det erbjuds stor flexibilitet och om du som kund önskar några tilläggstjänster så går det oftast att lösa, exempelvis fönsterputs. Priserna varierar beroende på bostadens storlek och vad den kräver för städning, men du får alltid ett fast pris i förväg så att du vet vad det landar på.

Boka här

Städgiganten

Städgiganten är väletablerade och har stor erfarenhet av att utföra visningsstäd inför försäljningar. Med Städgiganten finns färdiga paket för visningsstädningen att välja mellan för att möta dina behov. Det finns dels ett Lätt-paket som innebär att alla rum, inklusive badrum och kök, i bostaden städas noggrant.

Det finns även ett Grundlig-paket som innebär ett större grovstädning där även städning av exempelvis tvättstuga och fönsterputs ingår. Det går även att lägga till olika extra tjänster såsom desinfektion, borttagning av mögel mellan kakelplattor och bortforsling av lösa saker som ska slängas. Allt för att ge dig så bra stöd som möjligt.

Boka här

Städbolagett

Städbolagett har städat i Stockholm i över 20 år. De har genomfört flertalet visningsstädningar och du som kund kan känna dig trygg med tanke på deras erfarenhet och tidigare resultat. Städningen kan anpassas utifrån dina behov och önskemål. Men det som alltid ingår är en grundlig städning av hela bostaden. Företaget ger även en nöjd-kund-garanti.

Priserna är fasta men baseras på kvadratmeter vid normal nedsmutsning. Om du väljer att lägga till olika tilläggstjänster, till exempel fönsterputs, ökar priset. Inga dolda avgifter utan priset ni kommit överens om är det som gäller.

Boka här

Vanliga frågor om visningsstäd

Inför en visning vill du att hemmet ska vara så rent och fräscht som möjligt. Du behöver städa och funderar på att anlita visningsstäd. Frågorna kan vara många innan du ska anlita hjälp med visningsstäd för första gången. Nedan listas vanliga frågor.

Vad ingår i visningsstädning?

Att anlita ett städföretag för att få professionell städhjälp inför en visning har blivit allt vanligare. Men många undrar nog vad ingår i visningsstädning egentligen? Svaret på den frågan är att det i grunden är som en storstädning där samtliga delar av bostaden städas grundligt. I vissa fall kan även fönsterputs ingå.

Vad behöver jag ha hemma inför ett visningsstäd?

I de flesta fall tar städföretaget inför visningsstäd med sig den städutrustning och de produkter som behövs. Med andra ord behöver du inte ha något av detta hemma. Men kolla alltid med städföretaget vad som gäller. Om du har golv eller bänkar i särskilda material som inte tål alla produkter bör du även informera om detta.

Behövs visningsstäd inför varje visning?

Normalt sett bör du genomföra någon form av visningsstäd inför varje visning. Hur noggrann du vill vara är upp till dig. I de flesta fall anlitas visningsstäd främst vid fotografering och vid en första visning inför en större grupp spekulanter. Därefter kanske du småstädar själv inför ytterligare visningar.

Kan jag får RUT-avdrag för visningsstäd?

Ja. Som privatperson kan du alltid göra RUT-avdrag för hushållsnära tjänster, till exempel städning och visningsstädning. Som företag har du dock inte den möjligheten. För privatpersoner gäller att du får ett avdrag på 50 procent av arbetskostnaden för städningen. Avdraget ska finnas med på fakturan från städföretaget. Hör alltid av dig till städföretaget om avdraget inte finns med.