Golvvård Stockholm

Att underhålla och vårda sitt golv i hemmet eller på företaget ska inte underskattas. Golv slits snabbt och tappar sin glans ju mer du använder det. Vissa golvtyper håller längre än andra men något som gäller för samtliga golvtyper är att om du vårdar det och tar hand om det så kommer det att hålla betydligt längre. Det finns flera företag för golvvård Stockholm att vända sig till. Golvvård och att underhålla golvet ska ses som en investering i fastigheten. Att byta golv är en mycket större process än att ta hand om de golv du har. Därtill ger välvårdade golv en fräsch känsla till hela fastigheten.

Hitta golvvård i Stockholm

Det finns många företag i Stockholm som kan hjälpa dig med golvvård. Priserna varierar beroende på vilken hjälp just du behöver. Vissa golvtyper kan också vara mer krävande än andra. Nedan finner du ett par företag för golvvård i Stockholm för att hjälpa dig hitta rätt utifrån dina behov och önskemål.

SOL

SOL Facility Services erbjuder golvvård bland flera olika städtjänster. En populär tjänst är hjälp med golvvård. Med en effektiv golvvård kan du få golven att se ut som nya igen. Företaget har stor kunskap och erfarenhet inom golvvård, något som är oerhört viktigt eftersom alla golv har olika karaktär och egenskaper.

Om du inte har kunskap om detta riskerar golven att behandlas fel. SOL erbjuder en mångsidig och flexibel golvvård där du kan få hjälp med bland annat klinkergolv, att bona ett golv eller olja in ett känsligt trägolv. Priserna varierar beroende på vilken tjänst du önskar.

Boka här

Anne Blom Städ & Service

Anne Blom Städ & Service är experter på både städ och golv. De har kunskapen och erfarenheten som gör att du kan lita på att få ett gott resultat. De tillhandahåller alla maskiner och verktyg så att du bara kan luta dig tillbaka och invänta fräscha golv som ser ut som nya.

Oavsett vilken golvtyp kan Anne Blom Städ & Service hjälpa dig. De är vana vid att arbeta med såväl trägolv, plastgolv, textilgolv, betong och natursten. Priserna är konkurrenskraftiga men varierar beroende på vad som ska utföras.

Boka här

Rent till 1000

Rent till 1000 erbjuder enastående golvvård för alla golvtyper och till konkurrenskraftiga priser. De kan hantera såväl trägolv, plastgolv och stengolv, för att nämna några exempel. Allt skräddarsys utifrån dina behov som kund. Förutom traditionell golvvård kan du även få hjälp med att underhålla golven vid behov så att golven håller ännu längre.

Genom att underhålla golven slipper du anlita golvvård lika ofta. Med företagets breda kunskap och långa erfarenhet behöver du inte oroa dig över resultaten. Recensionerna är goda och du lär inte bli besviken.

Boka här

Tommys hushållsnära tjänster

Tommys hushållsnära tjänster erbjuder bland annat golvvård av hög klass. Det är en populär tjänst då golvvård är något som är svårt att utföra själv, till skillnad från exempelvis städning och i viss mån fönsterputs. Företaget hjälper till med såväl enkla åtgärder som golvtvätt och att bona golv, men också tjänster som slipning och vaxning.

Det sistnämnda ska inte underskattas för att få riktigt skinande golv till en överkomlig summa. Företaget har stor erfarenhet och håller sig ständigt uppdaterade vad gäller utrustning och metoder. Det gör att det är ett säkert val för dina golv.

Boka här

Städhuset

Städhuset är ett företag som erbjuder en rad olika städtjänster. En viktig underhållstjänst som de erbjuder är även golvvård. Att ha rena och fräscha golv är oerhört viktigt för helhetsintrycket av en städad bostad eller ett städat kontor. Utan fräscha golv är det svårt att få en helt ren känsla.

Städhuset kan behandla de allra flesta golvtyper såsom parkettgolv, plastgolv eller stengolv för att nämna några. Med sin långa erfarenhet och moderna verktyg är du garanterad ett skinande resultat. Priset varierar något beroende på vilket typ av underhåll som du behöver hjälp med.

Boka här

YMG Fastighetsvård

YMG Fastighetsvård utför golvvård åt privatpersoner och företag i Stockholm. De har stor tillgänglighet i Stockholmsområdet och är även verksamma i orter norrut såsom Upplands Väsby, Väsby, Märsta, Sigtuna, Vallentuna, Täby, Sollentuna och Åkersberga. Med sin långa erfarenhet och sina kunniga medarbetare är resultaten högkvalitativa och kan rekommenderas varmt.

De hanterar alla golvtyper såsom trä, sten, linoleum och plast. Efter utförd golvvård får du även tips och råd om hur du ska ta hand om golvet framåt. Allt för att du som kund ska känna dig nöjd och kunna bibehålla resultaten.

Boka här

Vanliga frågor om golvvård

Att underhålla golven är inte något du gör varje dag. Men med jämna mellanrum är det viktigt att ta hand om golven så att de inte slits i onödan. Frågorna kan vara många innan du ska anlita hjälp med golvvård för första gången. Nedan listas vanliga frågor.

Varför behövs golvvård?

Att underhålla och vårda sina golv är oerhört viktigt för att behålla ett fräscht intryck. Hur viktigt det är och hur ofta du behöver utföra golvvård beror bland annat på vilket material som ditt golv har. Normalt sett behöver trägolv se till att oljas in med jämna mellanrum. Det är även vanligt att repor uppstår och dessa bör behandlas så att golvet inte skadas ytterligare.

Vilka vanliga skador kan uppstå på golv?

Den allra vanligaste skadan som uppstår är olika förslitningar av golvet. Det kan handla om att golvet missfärgas, tappar sin färg och forna glans. Det kanske inte påverkar golvets funktion per se men det ser ofta tråkigt ut och på sikt kan det orsaka större skador. Andra vanliga skador som kan uppstå är repor av olika slag.

Vilka är fördelarna med golvvård?

Fördelarna är många. Det mest uppenbara är att det ser snyggt och fräscht ut med rena och hela golv. En annan fördel med golvvård är att golvets funktion blir bättre om det underhålls kontinuerligt. Materialet håller sig fräscht och du kommer att kunna ha ditt golv i fler år jämfört med om du aldrig underhåller golvet.

Går det att få RUT-avdrag för golvvård på företaget?

Nej, det går inte att få RUT-avdrag för golvvård på företaget. RUT är ett avdrag som endast riktar sig mot privatpersoner som använder sig av hushållsnära tjänster i sina hem. Då får du ett avdrag med 50 procent av arbetskostnaden. I egenskap av företagare eller som juridisk person går det däremot inte att nyttja RUT-avdraget.