Flyttstädning - Företag & privat

När du ska flytta måste du alltid flyttstäda, vilket innebär en mycket grundlig rengöring av hela bostaden eller lokalen. Din efterträdare har rätt att få bostaden i ett rent och fräscht skick. Många väljer att anlita hjälp med flyttstäd för att underlätta för sig själva. Det beror dels på att allt med städningen ska bli rätt så att du slipper onödiga straffavgifter och dålig stämning för bristande städning. Men det beror också på att tidsschemat vid en flytt redan brukar vara oerhört pressat. Att då kunna få hjälp med flyttstäd underlättar en hel del.

Hitta flyttstädning i Stockholm

Att få hjälp med städningen vid en flytt brukar underlätta mycket. Det gäller både för privatpersoner som byter bostad men också företag som flyttar sina lokaler. Att sköta allt med flyttstädningen själv kan kännas överväldigande. Utbudet av företag som hjälper till med flyttstädning i Stockholm är stort. Du kan därför behöva botanisera lite innan du väljer vem du ska anlita.

Flyttstädning för privatpersoner

Som privatperson kan det kännas tungt med flyttstädningen när du ska byta bostad. Du vill bara komma ifrån det gamla och in i det nya boendet. Inte stanna kvar flera dagar extra bara för att städa. Det kan då vara klokt att anlita hjälp med flyttstädning för privatpersoner för att få avlastning. Det finns flera olika alternativ för detta.

Julias Städservice

Julias Städservice hjälper privatpersoner med flyttstädning. De hjälper dig oavsett var du befinner dig och vilka bostäder du ska flytta mellan. Med sin långa erfarenhet i branschen på över 10 år, så kan du som kund bara luta dig tillbaka.

Du kan fokusera på din flytt snarare än din städning. Inga dolda avgifter, 3 dagars nöjd kund-garanti och i priset ingår alla städmaterial och även fönsterputsning som annars är en tjänst som kan kräva tillägg. Företaget har ansvarsförsäkring så att du kan känna dig trygg om något skulle gå sönder.

Boka här

Städnivå

Med hjälp av Städnivå ska det vara ett rent nöje att flytta. De erbjuder en flexibel och högkvalitativ flyttstädning som följer Mäklarsamfundets rekommendationer. Som kund avlastas du helt från städansvaret och företaget garanterar gentemot inflyttande part. Det gör att du som flyttar helt slipper eventuella klagomål och krångel, utan allt detta sköter i sådant fall företaget.

Priset varierar beroende på vad som ska städas och det är svårt att ge ett exakt belopp men du kan alltid vända dig till företaget för att få en kostnadsfri offert.

Boka här

Amadeusstädenergi

Om du anlitar Amadeusstädenergi kan du lita på att få en högkvalitativ städning till ett konkurrenskraftigt pris. De har en trevlig och noggrann personal med lång erfarenhet i branschen. Inget lämnas åt slumpen och de har utfört över 10 000 flyttstädningar i bara Stockholm.

Som kund får du en nöjd-kund-garanti som innebär att lokalvårdaren återkommer inom 48 timmar om städningen inte är som den ska vara. Priset varierar beroende på vad som ska städas men du har möjlighet att få en kostnadsfri offert. Fönsterputs ingår alltid i deras flyttstädning.

Boka här

Flyttstädning för företag

Som företag är städningen vid en flytt något som ni nästan måste få hjälp med. Det är svårt att hinna göra det själv. Tidsschemat är ofta pressat vid en företagsflytt och minsta krångel med städningen kan ställa till hela tidsplanen. Det är då klokt att anlita hjälp med flyttstädning för företag för att få avlastning. Det finns flera olika alternativ för detta.

Julias Städservice

Julias Städservice hjälper företag med flyttstädning. Att städa vid flytt är ofta krävande och betydligt mycket mer omfattande än en storstädning. Därför är det klokt att ta hjälp av ett städföretag. Julias Städservice följer Mäklarsamfundets rekommendationer. De erbjuder 3 dagars nöjd kund-garanti, konkurrenskraftiga priser och inga dolda avgifter.

I städningen ingår även fönsterputs vilket kan vara ett av de absolut största städmomenten om ditt företag är beläget i en skyskrapa eller kontorsmiljö med stora fönster. Ansvarsförsäkring ingår så att du kan känna dig trygg om olyckan skulle vara framme.

Boka här

Maries Puts & Städ

Maries Puts & Städ är ett städföretag som bland annat erbjuder flyttstädning för företag. Med över 25 års erfarenhet av flyttstädning så ser de till att alla svåra och krångliga moment vid städningen blir korrekt utförda. Du som företagare kan istället ägna din tid och kraft åt att få en bra start i de nya lokalerna.

Städningen utförs på en dag och det finns även möjlighet att anlita deras flyttstäd på röda dagar. För att du ska kunna känna dig trygg med resultatet så lämnas alltid 3 dagars garanti på städningen. Priserna varierar men ett riktmärke är att upp till 150 kvadratmeter kostar 700 kronor.

Boka här

Rent Hem

Rent Hem erbjuder flyttstädning för företag. Det är inte bara för privatpersoner som flyttstädningen kan kännas övermäktig utan minst lika mycket för företag som genomför stora och krävande flyttar med mycket material. Rent Hem tar fasta på detta och erbjuder en högkvalitativ och flexibel flyttstädning åt företagare.

I flyttstädningen ingår en grundlig städning av alla utrymmen inklusive kök, fikarum och badrum. Företaget följer Mäklarsamfundets rekommendationer så att du slipper oroa dig för att få klagomål och eventuella straffavgifter för bristande städning. Det lämnas 3 dagars garanti på städningen.

Boka här

Jämför flyttstädning i Stockholm

Företag som sysslar med flyttstädning finns det gott om. Men trots ett stort utbud kan det för dig som privatperson vara svårt att veta vem du ska vända dig till, särskilt i Stockholm. På jämförelsesajten Städfirma.nu går det därför att jämföra flyttstädning i Stockholm för att hitta rätt. Du får den bästa lösningen utifrån dina behov och får hjälp med att komma i kontakt med företagen. Med personligt anpassade offerter hemskickade så kan du sedan välja och vraka. Allt för att din flyttstädning ska bli så smidig som möjligt.

Jämför städfirmor

Hitta flyttstädning i Dalarna

Att flytta är ofta krävande och tar mycket tid. Förutom att packa ner och upp så ska du lokalisera dig i din nya bostad och kanske ska barnen byta skola. Dessutom ska du fixa med flyttstädning innan du kan lämna det gamla. Ett sätt att underlätta är att anlita flyttstädning i Dalarna för att spara tid. Det finns flera företag runtom i Dalarna som kan hjälpa dig med detta och skräddarsy en lösning utifrån dina behov.

Maid for you

Maid for you har ett stort utbud av skräddarsydda lösningar inom städ och rengöring. En tjänst är flyttstädning åt både privatpersoner och företag. Uppläggen är flexibla och det finns en stor lyhördhet inför dig som kund och dina behov. Vid flyttstädningen görs en grundlig städning av alla utrymmen, det är som en storstädning fast ännu mer omfattande.

Särskild vikt läggs vid badrum och kök där det finns många ”osynliga” ytor som måste vara rena vid en flytt. Kom ihåg att du som kund ansvarar för att frysen är avfrostad och avstängd, annars riskerar flyttstädningen att försenas. Priserna varierar men du har möjlighet att få en kostnadsfri offert.

Boka här

Annettes Flyttstädning

Annettes Flyttstädning erbjuder en prisvärd flyttstädning för dig i Dalarna. Det är en av företagets mest populära tjänster och lokalvårdarna har stor erfarenhet av att utföra flyttstäd. Det finns en mängd olika checklistor och rekommendationer för flyttstädning och detta är ett företag som uppfyller de flesta med råge. Ett alternativ att lita på.

Du får också 7 dagars garanti på städningen, vilket är betydligt längre än hos de flesta andra städföretag. Om det skulle finnas brister i städningen åtgärdas detta skyndsamt. Priserna varierar men du har möjlighet att få en personlig offert med fasta prisuppgifter.

Boka här

Call4Care

Call4Care är ett prisvärt städföretag som erbjuder städtjänster i större delen av Sverige, däribland Falun och Dalarnas län. Flyttstädning är en av företagets specialiteter. De erbjuder en snabb service och stor tillgänglighet utifrån dina behov. Tjänsten är prisvärd, högkvalitativ och följer Mäklarsamfundets rekommendationer.

Priserna varierar men du garanteras alltid ett fast pris som ni kommer överens om på förhand och inga dolda avgifter. Du som kund får även 14 dagars nöjd kund-garanti efter utförd städning. Det är en generös garanti då flera konkurrenter i branschen har omkring 3 dagars garanti.

Boka här

Anderssons

Anderssons är ett städföretag i Falun som bland annat erbjuder flyttstädning. De är flitigt anlitade i Dalarna och har ett gott rykte som trygga och erfarna. Anderssons följer de aktuella rekommendationer och riktlinjer som finns för flyttstädning. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg och inte behöva vara orolig för eventuella klagomål eller straffavgifter för bristande städning.

De är noga med att anpassa valet av rengöringsmedel och städteknik efter material så att inte olika typer av skador eller repor uppstår. Priserna varierar beroende på hur mycket som ska städas, men du har alltid möjlighet att få ett fast pris på förhand.

Boka här

Flyttstädgruppen

Flyttstädgruppen erbjuder dig hjälp med städningen i samband med din flytt. Att flyttstäda är aldrig kul och bara ett onödigt ont, så varför inte vända dig till en expert? Flyttstädgruppen har en lyhördhet inför dig som kund och erbjuder flexibla lösningar utifrån dina önskemål

De är vana att flyttstäda olika typer av lokaler och verksamheter, såväl bostäder som affärslokaler och industrier. Städningen sker med moderna miljövänliga produkter som är skonsamma mot både miljön och ditt hem. Priserna varierar men du har alltid möjlighet att få en kostnadsfri offert med prisuppgifter.

Boka här

Vanliga frågor om flyttstäd

Flytta är inte något du gör alltför ofta. Du har säkert koll på vardagsstädningen men vet inte exakt vad ett flyttstäd innebär. Frågorna kan vara många innan du ska anlita hjälp med flyttstäd för första gången. Nedan listas vanliga frågor.

Vad ingår i flyttstädning?

En flyttstädning är som en storstädning fast mer omfattande. Allt som ingår i en vanlig städning ingår men med tilläggen att även svåråtkomliga och ”osynliga” ytor rengörs. Det handlar om exempelvis insidan av kyl och frys, bakom spisen, inuti ugnen och bakom toalettstolen. Oftast ingår även fönsterputs, annars är det något som du kan lägga till.

Vad ingår inte i flyttstädning?

Normalt sett ingår det mesta i en flyttstädning. Ett exempel på vad som ibland inte ingår är fönsterputs, så det är något som du bör kolla upp. Du bör även se över om städning av eventuell altan, förråd eller balkong ingår, det är inte alltid som det gör det trots att det är områden som bör städas vid en flytt.

Vad kostar flyttstädning?

Priset varierar kraftigt beroende på bostaden storlek, hur mycket som ska städas och vilka eventuella tilläggstjänster som du önskar. Det är svårt att ge ett exakt belopp. Ett riktmärke är att för en normalstor lägenhet brukar flyttstädningen landa på runt tusenlappen. Om du har ett stort hus kan det handla om det dubbla.

Kan jag får RUT-avdrag för flyttstäd?

Ja, som privatperson men inte som företag. RUT-avdraget är nämligen endast avsett för privatpersoner som köper hushållsnära tjänster, exempelvis städning. Det är inte ett avdrag som juridiska personer (företag) kan nyttja. Som privatperson kan du få avdrag för 50 procent av arbetskostnaden för flyttstädningen. Du ska få avdraget direkt på fakturan från städföretaget.

Checklista flyttstädning

Att ha koll på allt vid en flytt är inte det enklaste. Flyttstädningen blir lätt ett moment där du stressar så pass mycket att du glömmer viktiga detaljer. Ta därför hjälp av en checklista flyttstädning så att du slipper oroa dig.

Flyttstädning – Checklista (Villa)

Det är många detaljer att ha koll på vid en flyttstädning. Det är inte som en vardagsstädning där du städar där du anser att behoven finns för tillfället. Utan en flyttstädning är betydligt mer omfattande än så. Om någon detalj missas riskerar du dessutom klagomål och straffavgifter, det vill du såklart undvika. Det är därför klokt att upprätta en checklista inför flyttstädningen av din villa så att du får med allt.

Checklista (villa)

Flyttstädning – Checklista (Lägenhet)

När du flyttar ifrån din lägenhet måste du göra en grundlig städning, så kallad flyttstädning. Det är inte som en vanlig städning där du städar där du anser att behoven finns för tillfället. Utan en flyttstädning är betydligt mer omfattande än så. Om någon detalj skulle glömmas bort riskerar du klagomål, dålig stämning och i värsta fall straffavgifter. Det vill du såklart undvika. Då kan en checklista hjälpa dig.

Checklista (lägenhet)