Hjälp med fönsterputsning

Att få till de där riktigt glasklara vyerna från fönstret är något som de flesta suktar efter. Det är svårt att få till själv då fönsterputsning kräver vissa redskap och en viss finess. Det är inte något som görs i en handvändning. Därför är det många som väljer att ta hjälp med fönsterputsning och anlita ett professionellt företag att utföra arbetet i hemmet eller i företagets lokaler. Resultatet blir helt enkelt mycket bättre och du slipper lägga timmar på att få till det rätta putset. Om du har stora fönster som är svåra att nå kan det vara mycket värdefullt att få hjälp med fönsterputsning.

Hitta fönsterputs i Stockholm

Det finns flera företag som erbjuder hjälp med fönsterputsning i Stockholm åt såväl privatpersoner och företag. Det viktiga när du väljer vilket företag som ska fixa din fönsterputs är att välja någon med erfarenhet och goda omdömen. De flesta som sysslar med fönsterputs i Stockholm är skickliga så en annan aspekt är ofta priset och hur flexibelt företaget är utifrån dina behov.

Julias Städservice

Julias Städservice är ett familjeägt företag som erbjuder en lång rad städtjänster. En populär tjänst är deras kompletta och heltäckande fönsterputs. Deras fönsterputs kännetecknas av nöjd kund-garanti, det lägsta priset på marknaden och över 10 års erfarenhet.

Julias Städservices fönsterputs är ett säkert kort och som kund behöver du inte heller tänka på att tillhandahålla redskap utan allt detta har företaget med sig när de kommer. Produkterna som används är av hög kvalitet och miljövänliga. Exakt pris och tidsåtgång varierar beroende på antal fönster och fönstrens storlek. Julias Städservice erbjuder även fönsterputsning för företag.

Boka här

SOL

SOL utför professionell fönsterputs i Stockholm. Med SOL får du en skräddarsydd lösning och högkvalitativa resultat med skinande rena fönster. De putsar även spegelväggar, glasbord, glasmöbler och glasrutor på höga höjder vid behov.

Arbetet kan utföras såväl på dagtid som under natten beroende på dina behov. Det går att köpa tjänsten enstaka gånger eller välja att abonnera på fönsterputs med ett löpande avtal. Det väljer du helt själv. Prisnivåerna varierar beroende på dina behov. Du kan alltid få en kostnadsfri offert.

Boka här

Jonas Fönstertvätt

Jonas Fönstertvätt är specialiserade på fönsterputs. Att putsa fönster på rätt sätt är svårare än de flesta tror och för ett riktigt skinande och bra resultat krävs rätt verktyg men också rätt finess, något som kommer av övning. Jonas Fönstertvätt har lång erfarenhet inom fönsterputs och kan garantera ett högkvalitativt resultat som du blir nöjd med. Priserna varierar beroende på dina behov men via deras hemsida går det att göra uppskattningar. Du kan även höra av dig till företaget för att få en kostnadsfri och personlig offert.

Boka här

Jämför fönsterputsning i Stockholm

Fönsterputs är något som allt fler anlitar hjälp med. Det är en tråkig och lite knepig uppgift att putsa fönster, men det är något som måste göras för jämnan. Det finns en mängd företag som är specialiserade på fönsterputs. Det gäller bara att hitta rätt utförare. På jämförelsesajten Städfirma.nu går det att jämföra fönsterputsning i Stockholm för att hitta rätt. Genom detta blir det enklare att välja rätt. Du får en skräddarsydd lösning utifrån dina behov med personligt anpassade offerter hemskickade så att du i lugn och ro kan ta ett beslut.

Jämför fönsterputs

Hitta fönsterputs i Göteborg

Flera företag i Göteborg erbjuder hjälp med fönsterputs. Både för företag och privatpersoner är det en vanlig tjänst att anlita. Det beror på att det är svårt att få till det helt själv och vissa fönster kan vara svåråtkomliga. De flesta inom fönsterputs i Göteborg är skickliga och erfarna. Viktigt är därför att även se till prisnivåer och hur flexibelt företaget är utifrån dina behov, när du väljer fönsterputsare.

SOL

Ett företag so erbjuder professionell fönsterputs i Göteborg är SOL. De finns tillgängliga i hela Göteborg och är redo att putsa dina fönster. Du får en skräddarsydd lösning och med sin långa erfarenhet kan de garantera goda resultat. Dina fönster blir som nya. Vid behov kan de även putsa exempelvis spegelväggar, glasmöbler och glasrutor på höga höjder.

Företaget kännetecknas av flexibilitet och arbete såväl dagtid som nattetid är inga problem. De anpassar sig utefter dina behov. Prisnivåerna är konkurrenskraftiga men det är svårt att ge ett exakt belopp. Priserna varierar mycket beroende på hur många och stora fönster det rör sig om. Du kan alltid få en kostnadsfri offert.

Boka här

Downstairs

Downstairs erbjuder hjälp med fönsterputs i hela Göteborg. Oavsett om du bor i Hovås eller på Hisingen finns de där för dig. Med konkurrenskraftiga priser och erfaren personal kommer du inte att bli besviken. Priset startar från ca 200 kronor per timme efter RUT-avdraget. Det är ett pris som gäller såväl för dig som köper en enskild insats och för dig som tecknar löpande fönsterputsning.

För att få ett exakt pris utifrån dina behov så erbjuds en kostnadsfri offert. En annan fördel är att företaget tillhandahåller allt material och alla redskap för fönsterputsningen, så det är inget som du behöver köpa in eller tänka på.

Boka här

Städalliansen

Städalliansen hjälper till med putsning av fönster i hela Göteborg med omnejd. Alla drömmer vi om glasklara fönster där vi kan njuta av vackra vyer. Genom att anlita en fönsterputsare blir det verklighet. Städalliansen har lång erfarenhet och erbjuder nöjd-kund-garanti på fönsterputsningen. Priserna är konkurrenskraftiga och du får rätt till både av- och ombokning utan kostnad.

Tjänsten präglas av stor flexibilitet och du kan få hjälp med såväl enstaka fönsterputs som återkommande fönsterputs. Det är även möjligt att abonnera på deras putsningar. Du kan också välja om du bara vill ha fönsterputs av utsidan eller insidan eller både och.

Boka här

Jämför fönsterputsning i Göteborg

Att hitta rätt utförare för fönsterputsningen kan vara lite knepigt. Det är inte en tjänst som du köper så pass ofta att du har stenkoll på marknaden. Det finns en mängd företag som är specialiserade på fönsterputs i Göteborg. Det gäller bara att hitta rätt bland alla dessa. På jämförelsesajten Städfirma.nu kan du jämföra fönsterputsning i Göteborg så att du kan känna dig trygg med ditt val. Genom sajten kommer du i kontakt med Göteborgs bästa fönsterputsare och kan få personligt anpassade offerter hemskickade. Sedan är det bara att låta fönsterputsandet börja!

Jämför fönsterputs

Hitta fönsterputs i Malmö

Flera företag i Malmö erbjuder hjälp med fönsterputs åt företag och privatpersoner. Det är en syssla som många vill ha hjälp med eftersom det upplevs svårt, tidskrävande och krångligt. Det är inte svårt att hitta ett företag som är skickliga på fönsterputs i Malmö, men det kan vara något klurigare att hitta det till rätt pris och med tillräckligt stor flexibilitet.

SOL

Det finns flera företag som erbjuder fönsterputs i Malmö – SOL är ett av dem. De är redo att putsa dina fönster för skinande rena resultat. Det unika med SOL är deras flexibilitet gentemot dig som kund. Du får en skräddarsydd lösning och med hjälp av noggranna och erfarna fönsterputsare blir resultatet oklanderliga.

Utöver traditionell fönsterputsning kan de även putsa exempelvis spegelväggar, glasmöbler och fönster på mycket höga höjder. Prisnivåerna är konkurrenskraftiga men varierar såklart utifrån antal fönster och vilken storlek dessa fönster har. Du kan alltid få en kostnadsfri offert.

Boka här

Eriks fönsterputs

Eriks fönsterputs putsar fönster i stora delar av Malmö. Om du bor vid Bunkeflostrand, i Klagshamn, Limhamn, Malmö, Oxie, Tygelsjö eller Vintrie är detta ett lättillgängligt val. Med erfarna och kunniga fönsterputsare blir resultaten skinande rena. Företaget erbjuder flera olika abonnemang för fönsterputs. Det är fördelaktigt så att du återkommande får hjälp med skinande fönster utan att behöva boka och hantera all administration gång på gång.

Du kommer aldrig mer behöva oroa dig för smutsiga fönster. Prisnivåerna varierar beroende på storleken på din bostad, hur ofta du vill ha hjälp och om du har några specialbehov exempelvis väldigt stora fönster.

Boka här

Rena Fönster

Rena Fönster grundades 2001 och tillhandahåller fönsterputs i Malmö med omnejd. Med lång erfarenhet och stor kunskap inom putsning och rengöring av fönster är detta ett självklart val. Företaget hjälper till såväl vid enstaka fönsterputs som vid regelbunden fönsterputs.

Det är ett företag som blivit rekommenderat i olika mätningar fler år i rad, och det är ingen underdrift att påstå att det är en av de ledande fönsterputsfirmorna i Skåne. Priserna är konkurrenskraftiga och varierar utifrån dina behov. Miljövänliga produkter används för att värna både fastigheten och miljön.

Boka här

Jämför fönsterputsning i Malmö

Fönsterputsning är en delikat uppgift som kräver både tid, tålamod och rätt utrustning. Om du bor i ett stort hus med inglasad altan och stora fönster är det lätt att det känns övermäktigt att ta på sig att putsa alla dessa fönster. Då gör du rätt i att anlita ett städföretag som sköter fönsterputsningen åt dig.

På jämförelsesajten Städfirma.nu kan du jämföra fönsterputsning i Malmö för att hitta rätt. Genom sajten kommer du i kontakt med flera av Malmös och Skånes bästa fönsterputsare. Du kan få personligt anpassade offerter hemskickade. Låt sedan fönsterputsandet börja!

Jämför fönsterputs

Hitta fönsterputs i Dalarna

Det kryllar inte av fönsterputsare i varje liten vrå av Dalarna utan främst i de större städerna såsom Falun och Mora. Men de företag som sysslar med fönsterputs i Dalarna har ofta en stor tillgänglighet och rör sig över hela länet. På så sätt går det att hitta en högkvalitativ fönsterputsare även om du bor lite längre ifrån något av de större samhällena.

Monrtab

Montrab erbjuder fönsterputs i Dalarna med omnejd och är kända för sitt exceptionella arbete och omsorg för detaljer. Med en hängivenhet till yrket och en önskan att överträffa förväntningarna hos varje kund, har Montrab etablerat sig som en pålitlig aktör inom fönsterputsning.

Med en kombination av traditionella och moderna metoder använder Montrabs en skicklig blandning av rengöringslösningar och verktyg för att säkerställa att varje fönster får den behandling det förtjänar. Varje uppdrag behandlas individuellt, med hänsyn till fönstrens material, storlek och placering för att säkerställa en skräddarsydd och effektiv rengöringsprocess.

Boka här

Anderssons

Anderssons i Falun är ett städföretag som varit specialiserade på fönstertvätt sedan 1971. Med sin långa erfarenhet kan de garantera glasklara resultat. De tar hand om alla typer av fönster och glas, och har kunder där de rengör allt från stora skyltfönster, svårtillgängliga gamla fönster och stora fönster på höga höjder.

Flexibiliteten är stor och oavsett vilket typ av fönster som du behöver hjälp med så kan de lösa det. Priset varierar beroende på typ av fönster, hur stora ytor och hur avancerat jobbet är. Du kan alltid få en kostnadsfri offert.

Boka här

Veteranpoolen

Veteranpoolen erbjuder hjälp med fönsterputs. De finns tillgängliga för dig som bor runt Falun, Borlänge, Säter och Leksand. Som namnet antyder så är detta ett företag med lång erfarenhet. Du är i trygga händer hos veteranerna som har flera knep för att nå glasklara rutor och fönster.

De erbjuder stor flexibilitet och konkurrenskraftiga priser. Genom att anlita Veteranpoolen förenar du också nytta med välvilja genom att anlita en äldre erfaren pensionär. De anställda på Veteranpoolen är nämligen ålders- eller avtalspensionärer som valt att fortsätta jobba för att de vill och kan.

Boka här

Hitta en städfirma i Dalarna

Att hitta rätt städfirma i Dalarna kan vara en utmaning med tanke på regionens stora utbud av tjänster. Oavsett om du bor i en av de större städerna eller i en lugnare ort, är det viktigt att välja en firma som förstår dina behov. En god rekommendation, noggrannhet i tjänsterna och prisvärdhet är några av de kriterier du bör ha i åtanke när du söker den rätta städfirman.

Borlänge

Borlänge, som är en av Dalarnas mest framstående städer, erbjuder ett brett spektrum av städfirmor. Från större företag som kan hantera kommersiella projekt till mindre, lokalbaserade firmor som specialiserar sig på fönsterputsning. När du letar efter städfirma i Borlänge är det viktigt att be om offerter från flera firmor för att hitta det mest prisvärda alternativet som samtidigt uppfyller alla dina krav.

Falun

Falun, med sin rika historia och kulturella betydelse i regionen, har en mängd städfirmor som kan hjälpa dig hålla ditt hem eller kontor skinande rent. Många av dessa firmor har en lång tradition av städtjänster och erbjuder allt från grundläggande fönsterputs till mer specialiserade tjänster. Innan du bestämmer dig för en städfirma i Falun, ta dig tid att läsa recensioner och kanske till och med besöka firman personligen för att få en uppfattning om deras professionalism och kundservice.

Vanliga frågor om fönsterputsning

Att putsa fönstren ingår inte i vardagsstädningen. Du gör det inte så ofta, det är krångligt och du funderar på att anlita hjälp med fönsterputsning för första gången. Frågorna kan vara många. Nedan listas vanliga frågor.

Hur ofta bör man putsa fönsterna?

Generellt behöver fönster putsas ett par gånger per år. Regelbunden fönsterputs är det allra bästa och det som gör att putsningen blir som smidigast eftersom smuts då inte hinner gro in sig på samma sätt som om du aldrig putsar dina fönster. Utvändigt bör du putsa fönstret tre till fyra gånger per år. Invändigt kan det räcka med en till två gånger per år.

Vad kan jag göra för att underlätta fönsterputsning?

Du kan underlätta putsningen av fönstren genom att regelbundet rengöra vid dina fönster. På så sätt får du bort den värsta smutsen och då underlättas annan fönsterputsning som blir enklare. Innan du anlitar ett företag som hjälper dig med fönsterputsningen bör du även se till att städa runt fönstren så att det är rent och snyggt.

Vad kostar fönsterputsning?

Inför att du ska anlita ett företag som hjälper dig med putsningen kanske du undrar vad kostar fönsterputsning egentligen. Svaret är att det kan variera kraftigt beroende på vilken typ av fastighet det handlar om, antal fönster och husets storlek. Generellt brukar kostnaden per arbetad timme ligga omkring 250–300 kronor efter RUT-avdraget. Men det är svårt att ge ett exakt belopp.

Kan jag får RUT-avdrag för fönsterputs?

Ja. Som privatperson får du RUT-avdrag för hushållsnära tjänster, till exempel putsning av fönster. Detta gäller dock endast privatpersoner och inte juridiska personer (företag). Som företag kan du alltså inte få RUT-avdrag. Avdraget för privatpersoner uppgår till 50 procent av arbetskostnaden. Avdraget ska finnas med på fakturan som du får av företaget. Om avdraget inte skulle finnas med bör du säga till.