Kontorsstäd Stockholm & Dalarna

Utan ett fräscht kontor är det svårt att hålla arbetsmiljön på topp. För att förbättra arbetsmiljön och trivseln är det en god idé att anlita kontorsstäd i Stockholm så att någon gör jobbet. Oftast får du hjälp med allt från tömningar av sopor till fönsterputs och dammsugning. Men det finns en uppsjö städföretag att välja mellan, som alla erbjuder kontorsstäd i Stockholm, och med olika lösningar som möter behoven på ditt kontor.

Hitta kontorsstäd i Stockholm

Att anlita kontorsstäd i Stockholm ger dig ett företag som sköter alla delar av städningen. Det skapar mer kontinuitet, bättre kvalitet och minskad administration för dig som företagare. Utbudet av städföretag som erbjuder kontorsstäd i Stockholm är stort och det finns en lösning för varje kontor.

Julias Städservice

Julias Städservice erbjuder ett skräddarsytt upplägg för kontorsstädning i Stockholm. Allt för att underlätta så att ditt företag istället för städning kan fokusera på verksamheten. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga priser, inga dolda avgifter och garanti på samtliga tjänster. Kontorsstädningen utförs av utbildade och erfarna lokalvårdare.

De städar vanliga utrymmen som kontor, konferensrum, toaletter, kök och fikarum. Vid behov finns det även möjlighet att köpa till olika tilläggstjänster om du ibland är i behov av en mer omfattande städning. Uppsägningstiden på tjänsten är tre månader. Ansvarsförsäkring ingår för din trygghet och täcker eventuella skador.

Boka här

SOL

SOL erbjuder en effektiv och miljövänlig kontorsstädning runt om i landet. I städningen ingår allmän kontorsstädning av utrymmen som kontor, konferensrum, toaletter, kök och fikarum. Det ingår även periodiskt underhåll med sådant som oljning av golv, tvätt av mattor, rengöring av ventilation och rör samt grundlig heltvätt av toaletter och kök.

Med SOL behöver du alltså inte oroa dig för att beställa olika typer av tilläggstjänster utan här får du en fullständig plan med all typ av städning som kan komma att behövas. Företaget erbjuder kostnadsfria offerter där ni ser över behoven.

Boka här

Städsystem

Städsystem erbjuder kontorsstädning av hög kvalitet och tar hjälp av både lokalvårdare och städrobotar. I dagsläget städar företaget över 220 000 kvadratmeter åt närmare 80 kunder. De tar sig an alla typer av lokaler, kontor och verksamheter samt både små och stora kontor.

Med skräddarsydda lösningar och upplägg har du som kund mycket att säga till om. Du erbjuds stor flexibilitet både vad gäller tjänster, verktyg, tid och plats. Priserna varierar beroende på vilket upplägg du önskar. Städningen har dessutom ett miljöfokus då företaget endast använder sig av miljövänliga rengöringsprodukter.

Boka här

Excelencia

Excelencia är ett mellanstort städföretag i Stockholm som erbjuder bland annat kontorsstädning. Företaget arbetar utifrån principen att alla kunder är unika och alla arbetsplatser och kontor har sina egna behov. Det går inte att bygga kontorsstädning utifrån en viss mall utan på Excelencia ses det till dig som kund och dina önskemål.

De erbjuder en stor grad av flexibilitet och även en sex månaders provperiod så att du som kund har möjlighet att utvärdera städningen. Alla kunder får även kvalitetsgaranti vilket innebär regelbundna möten och betygssättning av städningen så att det går smidigt att utvärdera tjänsten.

Boka här

Finexia

Finexia har lång erfarenhet av kontorsstäd i Stockholm. Företaget tar sig an alla typer av lokaler och verksamheter med sina erfarna lokalvårdare och moderna maskiner. Bland nuvarande kunder finns såväl hotell, butiker och trapphus men också företag som sitter i traditionella kontorsmiljöer.

Du kan känna dig trygg att ditt kontor blir städat på ett effektivt och kvalitativt vis. Vid städningen används energisnåla metoder för att värna både elräkningen och miljön. Som kund får du en kvalitetsgaranti. Prisnivåerna varierar beroende på hur dina behov ser ut, exempelvis lokalens storlek.

Boka här

CaMa Service

CaMa Service erbjuder kontorsstäd för en trivsam arbetsmiljö i Stockholm. Med över tio år i branschen är CaMa Service ett tryggt val som ger en högkvalitativ städning som du kan känna dig nöjd med. Företaget håller sig flexibla kring sina tjänster och om du som kund önskar någon tilläggstjänst i städningen går det oftast att ordna.

Standardpaketet med kontorsstäd omfattar städning av kontorsrummen men också konferensrum, fikarum, kök, toaletter, korridorer, entré och lobby. Men det går som sagt även att få andra tilläggstjänster med exempelvis grovstäd av vissa områden. Ansvarsförsäkring via If ingår alltid.

Boka här

Hitta kontorsstäd i Dalarna

De flesta ägnar största delen av sin vakna tid på en arbetsplats, oftast ett kontor. Att du och dina medarbetare får vistas i en ren och fräsch miljö är mycket viktigt för en trivsam arbetsmiljö. Därför är det viktigt att hitta rätt kontorsstäd i Dalarna för ditt företag. Ett rent kontor ger glada och produktiva medarbetare. Nedan följer ett urval av företag som erbjuder kontorsstäd i Dalarna.

RH Städ

RH Städ är ett etablerat städföretag i Falun i Dalarna med en ägare som varit i branschen i över 30 år. De är ett stabilt företag av alla sorters städtjänster, bland annat kontorsstäd. Bland nuvarande kunder finns allt från skolor och servicehus till industrier, byggen och butiker.

Uppläggen är flexibla och varje uppdrag inleds med en kostnadsfri städanalys där dina behov som kund gås igenom. Vid varje nytt uppdrag köper de in ny utrustning och leasar nya maskiner av hög kvalitet.

Boka här

Maid for you

Maid for you erbjuder skräddarsydda lösningar för städning av kontor. Uppläggen är flexibla och hur omfattande städning som du vill ha är upp till dig. Vanliga städmoment såsom städning av kontorsrum, toaletter, korridorer, fikarum, kök och toaletter ingår alltid vid kontorsstäd.

Det går också att få hjälp med grovstäd och städning av andra utrymmen. Företaget erbjuder även hjälp för att få till en extra trivsam arbetsplats. Det kan då handla om till exempel att sköta om blommor, ordna fruktkorgar, byta gardiner och putsa fönster.

Boka här

Städgiganten

Städgiganten startade 2006 och företaget har stadigt utvecklat sin verksamhet sedan dess. Idag erbjuder de flera olika typer av städtjänster, en sådan tjänst är kontorsstäd. De åtar sig uppdrag för alla företag, både små, medelstora och stora företag. Dina önskemål som kund sätts i centrum och du erbjuds flexibla upplägg och städscheman utifrån dina behov.

täd av kontorsrum, konferensrum, toaletter, arkiv, förråd, kök, fikarum och desinfektion ingår alltid i tjänsten kontorsstäd. Men därutöver kan tjänsten anpassas utifrån dina behov. Som ny kund har du alltid möjlighet att få en kostnadsfri offert inom 24 timmar.

Boka här

AM Berglund

AM Berglund är specialister på hemstädning men sysslar också allt mer med städning av kontor. Uppläggen är flexibla utifrån ditt och företagets behov. Du kan få städning regelbundet en gång i månaden, flera gånger i månaden eller upp till varje dag. Priserna är konkurrenskraftiga med ett fast månadspris, men vilket månadspris som sätts varierar såklart beroende på vilken omfattning och vilka tilläggstjänster som du önskar.

Som ny kund får du alltid en kostnadsfri offert. Du får också alltid en personlig städare, det vill säga samma städpersonal varje gång. Det skapar en trygghet och kontinuitet. Ansvarsförsäkring och nöjd kund-garanti ingår alltid.

Boka här

Yuphas Städ & Trädgård

Yuphas Städ & Trädgård erbjuder bland annat hjälp med kontorsstädning. Du kan få hjälp med antingen enstaka uppdrag, exempelvis grovstäd av kontorsområden. Men också med mer kontinuerliga tjänster där du abonnerar på kontorsstädning veckovis eller med de intervaller som passar dig bäst.

Med konkurrenskraftiga priser, erfarna lokalvårdare och trygga villkor blir du garanterat nöjd med städresultaten. Som ny kund kan du alltid boka in ett första kostnadsfritt möte. Detta möte är till för att du ska få en bild av företaget, vilka tjänster som erbjuds och hur de kan hjälpa just dig utifrån dina behov.

Boka här

Vanliga frågor om kontorstädning

En trivsam arbetsmiljö blir allt viktigare för medarbetare. Då är en högkvalitativ och professionell kontorsstädning avgörande. Nedan listas vanliga frågor så att du som företagare får en bild av vad det innebär att anlita kontorsstäd.

Hur lång tid tar kontorstädning?

Hur lång tid som städningen av kontoret tar beror framför allt på lokalernas storlek. Desto större yta desto längre tid tar det, och vice versa. Även hur kök, fikarum och toaletter ser ut och hur de används av de anställda kan påverka tiden det tar att städa. Normalt sett får du räkna med ett par timmar per städtillfälle.

Hur ofta behövs kontorsstädning?

Det beror till stor del på hur stort kontor det rör sig om och antal anställda, samt vilken typ av verksamhet som bedrivs. På ett medelstort traditionellt kontor behöver städning normalt sett utföras ett par gånger i veckan, i många fall varje dag. Om det är ett mindre kontor kan det räcka med någon dag i veckan.

Vad är vanliga priser för kontorsstädning?

Priset per timme brukar ligga mellan 200 och 300 kronor exklusive moms. Men det är svårt att ge ett exakt belopp eftersom variationerna är stora. Priset beror till stor del på vilken typ av kontor eller verksamhet det handlar om, lokalernas storlek och huruvida du önskar olika tilläggstjänster eller inte.

Kan vi får RUT-avdrag för kontorsstäd?

RUT-avdrag är endast till för privatpersoner i Sverige. Städning är en RUT-tjänst som du kan få avdrag för, men det rör som sagt endast privatpersoner och det är endast privatpersoner som kan få ett RUT-avdrag. Det innebär att ditt företag inte kan få RUT-avdrag för att anlita hjälp med kontorsstäd.