Hemstäd Stockholm

För att förenkla livspusslet kan du anlita professionell hemstädning. Att anlita hemstäd i Stockholm är enkelt och smidigt och ger dig samtidigt mer tid och kraft över till familj, arbete, vänner eller andra intressen. Dygnet har bara 24 timmar och genom hemstäd får du dessa timmar att räcka längre. Hemstädningen kan enkelt skräddarsys utifrån dina behov, exempelvis hur ofta du vill ha hjälp med städningen.

Hitta hemstädning i Stockholm

Om du bestämt dig för att anlita professionell hemstädning i Stockholm är nästa steg att hitta rätt städföretag i din stad. Nedan finner du mer information om och kontaktuppgifter till ett par företag och tjänster för hemstädning i Stockholm.

Julias Städservice

Julias Städservice erbjuder hemstädning för under tusenlappen och utan bindningstid. Ju fler timmar i veckan du beställer, desto bättre pris per timme. I städningen ingår alltid dammtorkning, rengöring, avtorkning, dammsugning och sophantering. Men städningen kan också anpassas och skräddarsys utifrån dina behov.

Tjänsterna är flexibla vad gäller tid på dygnet, hur ofta du vill ha hjälp och eventuella tilläggstjänster för mer omfattande städning. För din trygghets skull får du alltid samma lokalvårdare, ett säkert system för hantering av nycklar och det ingår ansvarsförsäkring vid eventuella skador.

Boka här

CleanMop

CleanMop i Strängnäs, utanför Stockholm, erbjuder anpassad städning för ett renare hem. Städtjänsterna anpassas alltid efter dina unika behov och önskemål för bästa resultat. En offert är kostnadsfri, och det går dels att få helt unika upplägg men det finns även färdiga paket.

De vanligaste pakettjänsterna är standard hemstädning, pluspaketet och storstädning. Tjänsterna är trygga och säkra och det ingår alltid ansvarsförsäkring vid eventuella skador. CleanMop erbjuder 100 % kundnöjdhetsgaranti.

Boka här

Hembry

Hembry erbjuder en trygg hemstädning med kvalitetsgaranti och goda villkor. Du får alltid samma lokalvårdare som städar ditt hem för att du ska kunna vara trygg. Det gör att resultaten blir bättre och bättre när du som kund lär känna din städpersonal.

Städtjänsterna kan skräddarsys utifrån dina behov och prisnivå men grundidén är samma städare på samma tider och samma dagar. Det skapar en god kontinuitet. Tjänsterna har ingen bindningstid och den första gången utförs alltid en startstädning med extra och kostnadsfri städtid. Ansvarsförsäkring ingår.

Boka här

Rozen Clean

Rozen Clean erbjuder klimatsmart hemstädning i hela Stockholm med förorter. Företaget är även etablerat i Uppsala och Nyköping. Som kund får du alltid samma personliga lokalvårdare och städningen sker varje eller varannan vecka beroende på dina önskemål och behov.

Tjänsten inleds med en provstädning så att du vet vad du har att förvänta dig i fortsättningen. Det finns även möjlighet att köpa tilläggstjänster såsom byten av lakan, strykning av skjortor och fix med tvätten. Inga bindningstider och det ingår ansvarsförsäkring ifall något skulle gå sönder.

Boka här

TPS Services

TPS Services är ett växande städföretag som erbjuder hemstädning i Stockholm. Med lojala kunder och 100 procent nöjd-kund-garanti är detta ett städföretag att lita på. lokalvårdarna är erfarna och fullt utrustade med moderna städprylar så att du slipper tänka på städningen själv. Allt för att förenkla för dig som kund och ge dig mer tid för annat.

I hemstädningen ingår städning av både kök, badrum och alla rum samt slängning av sopor. Om du som kund har andra speciella önskemål så finns det flera tilläggstjänster och anpassade lösningar för detta. Företaget erbjuder även storstädning och flyttstädning.

Boka här

HelloClean

HelloClean erbjuder trygg hemstädning för dig som önskar en renare vardag. Städtjänsterna är prisvärda, trygga, högkvalitativa och miljövänliga. Städpersonalen använder endast Svanenmärkta rengöringsmedel som är bra för både miljön och din familjs hälsa.

I hemstädningen ingår en grundlig städning av samtliga rum, kök och badrum. Vid behov går det även att lägga till olika tilläggstjänster om du behöver något utöver det vanliga. Om du återkommande anlitar HelloClean så ser de till att du får samma lokalvårdare varje gång.

Boka här

Jämför hemstädning i Stockholm

Att hitta rätt bland städföretag som erbjuder hemstäd kan upplevas svårt. På jämförelsesajten Städfirma.nu kan du jämföra hemstädning i Stockholm bland olika städfirmor. Då kan du göra rätt val utifrån dina specifika önskemål både vad gäller städningens omfattning, kontinuitet och prisnivåer. Genom sajten får du kontakt med Stockholms bästa städföretag och du får personligt anpassade offerter hemskickade. Då vet du vad du har att förvänta dig. Då kan du göra ett klokt val för ett renare hem.

Jämför städfirmor

Vanliga frågor om hemstäd

Allt fler vill anlita hjälp med hemstädning. Till en början kan frågorna om hemstäd vara många. Nedan listas därför vanliga frågor så att du får en bild av vad hemstäd innebär.

Vad ingår i hemstädning?

I hemstädning ingår grundläggande städning av kök, badrum och övriga rum i bostaden. Det betyder dammtorkning, rengöring, avtorkning, dammsugning och tömning av sopor. I köket rengörs normalt sett endast utsidan och fronter på vitvaror, inte insida ugn eller kylskåp. Hemstädning innefattar den typ av städning som behöver göras relativt ofta. Grovstädning, fönsterputs eller annan mer krävande städning ingår normalt sett inte utan utgör tilläggstjänster.

Hur mycket kostar hemstädning?

Priset per timme ligger omkring 200 kronor, men kan variera en del. Prisnivåerna är normalt sett något högre i storstäder jämfört med mindre orter. Även bostadens storlek och eventuella tilläggstjänster kan påverka slutpriset. En del städföretag erbjuder också ett lägre timpris om du är en återkommande kund.

Hur ofta behövs hemstädning?

Varje eller varannan vecka brukar räcka. Om du har ett hushåll med barn rekommenderas varje vecka eftersom det normalt sett blir stökigare. Men annars kan varannan vecka vara tillräckligt. Det beror helt på dina behov, bostadens storlek, hur omfattande städning du väl beställer och om du själv utför lättare underhållsarbete mellan gångerna.

Kan jag får RUT-avdrag för hemstäd?

Ja. Som privatperson har du rätt till RUT-avdrag för hemstäd på 50 procent av arbetskostnaden. Detta gäller oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller eget hus. Du får avdraget direkt på fakturan från städföretaget. Kom ihåg att alltid dubbelkolla att det står med, vilket det i normala fall alltid ska göra.