Vår Verksamhet

cleaning-ladies-working office

Bra och lång erfarenhet av städning och byggtjänster

Vi åtar oss att hålla ditt hem eller kontor skinande rent. Vi anser att detta kan uppnås enbart med ömsesidig respekt och förståelse. FINTRENT AB levererar kontorstjänster och utför städning och byggtjänster till företag och privatpersoner . Vi ser till att du kan få hjälp för din lokal för att du ska få tid över till annat. Tack vare RUT och ROT-avdraget så är detta nu en möjligt för fler människor. Vi ser till att du får tid över.

Alla städtjänster och byggtjänster hos oss låter som en lyx, men nu är det verkligen möjligt. Vi är stolta över vår verksamhet och vår personal som är vårt ansikte utåt. Vi hjälper dig att få ett fint och rent  hem eller kontor med rent samvete! Kontakta oss, så levererar vi en lösning för just din vardag.

Om Fintrent städ och byggtjänster

Fintrent har utvecklat städtjänster inom olika kategorier, vilket innefattar hemstädning, kontorsstädning, visningstädning, flyttstädning, storstädning, golvvård, fönsterputsning och ekologisk städning. Fintrent specialiserar sig på dagliga/veckovisa/månatliga städtjänster till ett brett utbud av bostadskunder. Våra kommersiella kunder innefattar allt från butiksstädning till gymnasieskolor och vi hjälper också till med byggtjänster inom olika kategorier. Fintrent är ett försäkrat företag som erbjuder pålitliga och noggranna städ och byggtjänster.

Vi har utvecklat ett kvalitetssystem för att säkerställa ständiga och korrekta resultat varje gång. Vi anser att en ren och hälsosam miljö är viktigt för ditt hem och kontor och vi strävar efter att leverera de bästa städ och byggtjänster! Vi är professionella – vi tar inte bara betalt och lämnar dig när jobbet är klart. Fintrent specialiserar sig på städ och byggtjänster i hela Stockholm och Uppsala och Västerås. Vi är stolta över att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. På Fintrent städ och bygg firma tillhandahåller vi alla professionella rengöringsmedel, material och utrustning för att ta itu med de tuffaste jobben.

VÄRDERINGAR

står alltid i centrum av vår verksamhet. Här nedan kan du läsa om våra värderingar, hur vi tänker när vi utför våra tjänster och hur vi bemöter våra kunder.

Cleaning Home-
 • Alltid rimliga priser: Vi har rimliga priser och arbetar kontinuerligt med att hålla dem rimliga. Vi har heller inga dolda avgifter eller långa uppsägningstider och ger alltid raka besked till våra kunder.
 • Service och engagemang: Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig en hög service och ett personligt engagemang i sin kontakt med oss.
 • Alltid säkra kvaliteten: Vår målsättning är att alltid leverera städning av hög kvalitet, styrd av servicekänsla och professionalism En bra arbetsmiljö för våra anställda ser vi som en viktig förutsättning för detta.
 • Lyhördhet: Att förstå våra kunders önskemål och behov är avgörande i vårt arbete. Det gör att vi kan leverera både kostnadseffektiva och smarta lösningar med hög kvalitet och en personlig anpassning.
 • Respekt: Våra städuppdrag utförs alltid med en grundläggande respekt för våra kunder, våra kunders hem och våra medarbetare. Vi tror på den gyllene regeln” behandla andra såsom du själv vill bli behandlad”.

Vad innebär guarantin?

.10-dagar nöjd kund garanti

. Eventuella fel och brister åtgärdas inom 48 timmar

. Alla åtgärder utförs kostnadsfritt

Städ och bygg firma i Stockholm, Uppsala - Boka online | FintRent AB

Så här fungerar vårt Nöjd Kund-Garanti

1. Kunden påtalar fel eller brister till oss genom telefon eller mejl

2. Vid godkänd reklamation så åtgärdas bristerna inom 48-timmar. (Under helger gäller 72 timmar)

Vårt uppdrag

Fintrent ger en lösning på problem genom att tillhandahålla kvalitet på städ och byggtjänster. Från den första uppskattningen till första gången vår skickliga personal städar ditt hem eller kontor för att göra det skinande rent. Du kan vara där eller inte under tiden som vi jobbar. Det bestämmer du själv.

Vår vision

Detaljerad service, tillsammans med en vår professionella ledningsgrupp, kommer att förändra hur du ser ditt hem och hur du uppfattar rengöring och bygg arbetet i allmänhet. Ditt hem bör vara ett fristad – vi strävar efter att skapa det för dig. Du är inte bara kund hos FintRent. Du är en del av vår familj!

Vår garanti

Fintrent ger 100% nöjdhetsgaranti på allt sitt arbete. Om du inte är nöjd med det arbete vi har utfört i ditt hem, vänligen ring inom 24 timmar och vi kommer att ta itu med eventuella problem du kan ha med din städning eller bygg arbetet. Vår garanti är en del av vårt engagemang för våra kunder. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med det arbete vi utför i deras hem eller kontor. Vi välkomnar feedback och kommentarer för att hjälpa oss att fortsätta öka kundnöjdheten. Berätta vad du tycker om och vad vi kan förbättra. Kom ihåg att FintRents mål är att vara din städ och bygg firma under många år framöver.

MÅLSÄTTNING

Den bästa städningen och bygg arbetet utför vi när vi förstår vad vår kund vill ha. Att ha förståelse för våra kunder och deras olika behov är därför grunden för vårt dagliga arbete. Så oavsett om vi veckostädar hos en aktiv barnfamilj med fullsatt schema eller storstädar inför en bröllopsfest, så anstränger vi oss alltid för att vara flexibla och tydliga med det vi gör.

Höga krav Beroende på det specifika kunduppdraget kan våra medarbetare arbeta enskilt eller som ett team. Att kombinera ett mycket lågt pris till varje kund och samtidigt ha en hög servicenivå ställer dagligen höga krav på oss. Vårt mål är att vårt arbete ska påverka våra kunders hem eller arbetsdagar så lite som möjligt i alla lägen. Vi håller alltid ordning, är aktsamma om de miljöer vi arbetar i och lämnar alltid ifrån oss en ren arbetsplats.

hand-wearing-gloves-cleaning
Varför Fintrent?

Välj oss på grund av vårt goda rykte. Vårt namn står för kvalitet och kundservice. De kunder vi hjälper är beroende av oss för detaljorienterad och konsekvent städning och bygg arbete.

 • Licensierat och försäkrat bolag
 • Alltid fast pris
 • Utbildad personal med kollektivavtal
 • Nöjdhetsgaranti
 • Miljövänliga rengöringsmedel och material
 • Ansvarsförsäkring
Eco Hyresvärd, Byrå, Ägare