Om Fintrent

Fintrent är en Professionella Städ och Bygg firma i Stockholm, Uppsala och Västerås för båda privat och företagskunder. Vi ser till att både företagare och privatpersoner får det lättare i vardagen. Städning och byggarbete är en krävande syssla och vi vet att du har många valmöjligheter när du funderar på att hyra städtjänst eller byggtjänst för hem eller kontor. Vi ser oss som det absolut bästa Städ och bygg firma i branschen och trots våra redan höga krav på kvalitet, strävar vi ständigt efter att förbättra oss för att möta dina behov.

VÅR VERKSAMHET

Välj oss på grund av vårt goda rykte. Vårt namn står för kvalitet och kundservice. De kunder vi hjälper är beroende av oss för detaljorienterad och konsekvent städning och bygg arbete.

AVDRAG

Du använder rot- och rutavdraget genom att utföraren gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär utföraren utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till utföraren förifylls beloppet i din inkomstdeklaration.

VANLIGA FRÅGOR

Många av våra kunder har specifika frågor om våra professionella städtjänster. Här är några av de vanliga frågor som vi får på en städfirma.

JOBBA HOS OSS

Vi har bestämt oss för att bli ledande inom utvecklingen av arbetsmiljö i Fintrent. Vi behöver dig som är lyhörd, tydlig, handlingskraftig och gillar att ta ansvar. Här har du chansen att göra något livsviktigt. På riktigt!

FINTRENT APP

I Fintrent app kan du enkelt boka tjänster som städning, fönsterputs, flytt, enklare hantverk och många andra tjänster. Vi finns i Stockholm, Uppsala och Västerås. Som abonnemangskund ger appen dig full koll på dina bokningar, timbank, RUT-avdrag och dina fakturor.